Groepen

De verschillende groepen (niveaus) waar je kunt inschrijven bij Aegis Trackdays.

Beginner, Groep (niveau) 1.
Je gaat voor de eerste keer het circuit op. Je hebt nog geen ervaring en dit gaan we samen in groepsverband met onze instructeurs opbouwen. Tijdens de training leer je het circuit en je auto kennen. We brengen je technieken bij en laten je proeven van de snelheid op het circuit.

We gaan als volgt te werk:
Je krijgt van ons een briefing over baanveiligheid en hoe je in je auto moet zitten. We geven je instructie over bocht- en remtechnieken. Je gaat in kleine groepjes achter de instructeur de baan op. Op het circuit rij je met de instructeur de ideale lijn en dit voorbeeld kopieer je. Je krijgt individueel na elke sessie een debriefing met aanwijzingen en verbeterpunten.

Enige ervaring, Groep (niveau) 2.
Je hebt al een beetje circuit ervaring. Je wilt je ervaring uitbreiden en je techniek verbeteren. Je wordt de baan op begeleid en kan zelf aan de slag met baan en bochttechnieken. Het is (beperkt) mogelijk om per sessie een instructeur te boeken om je individueel te begeleiden. Je rijdt in een groep op de baan en je hebt respect voor je mede baangebruikers. Inhalen in deze groep is alleen toegestaan op beperkte plaatsen op het circuit. (Deze worden tijdens de briefing besproken) Techniek en veiligheid gaan boven het behalen van hoge snelheden.

We gaan als volgt te werk:
Je krijgt van ons een briefing over de baanveiligheid en de beperkingen die in de groep van toepassing zijn. Een instructeur stapt in, als je deze hebt geboekt. We begeleiden je veilig de baan op. Je bent bewust van je medeweggebruikers.

Expert, Groep (niveau) 3.
Je bent een ervaren circuit rijder. Je wilt lekker je auto losgooien en het circuit rond racen. Veiligheid staat voorop, voor jezelf en je medeweggebruikers. Wij verzoeken je om die reden wanneer je je in schrijft voor de sessies op niveau 3, om ons je circuit ervaring aan te tonen / te bespreken.

We gaan als volgt te werk:
Je krijgt van ons een briefing over de baanveiligheid. We begeleiden je veilig de baan op. Je bent je bewust van je medeweggebruikers en vergeet de veiligheidseisen niet. Het is geen wedstrijd.

Ga nu naar onze kalender om een circuitdag te boeken.